Handelsbetingelser

Vilkår & Betingelser

 

LEVERING

Leverings tidspunkt og transport levering af varer fra Alosbeauty anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Forsendelsen af varer sker med PostNord og GLS. Leveringstid  1-3 hverdage efter dit køb. Kunderne Beløbet debiteres, når varen afsendes.

RETURRET

Når du køber hos Alosbeauty har du 14 dages returret fra den dag du modtager produktet. Hvis du vælger at gøre brug af returretten, skal du klart udtrykke at du har intentioner om dette. Din 14 dages returretsperiode starter fra dagen, hvor du modtager din ordre.

Når du returnerer et produkt, skal produktet være i samme stand som da du modtog det. Du må ikke bruge produktet, hvis produktet er beskadiget eller tabt grundet forsømmelighed fra din side af, vil du miste din returret på dét produkt.

Når du returnerer et produkt, skal du returnere alt det, der var i den oprindelige levering, inklusive ekstra gaver samt det købte produkt.

REKLAMATIONSRET

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Inden kompensationen kan udbetales skal Alosbeauty have mulighed for at inspicere produktet. Det er udelukkende Alosbeauty’s valg om vi vil udføre denne rettighed. Alosbeauty har det sidste ord om et nyt produkt vil blive udstedt.

UAFHENTEDE PAKKER

Alosbeauty forbeholder sig retten til at opkræve kunden for hver uafhentet pakke.

REFUNDERING AF RETURNEREDE PRODUKTER

Hvis du har returneret et produkt til Alosbeauty, vil vi tilbagebetale dine penge inden for 30 dage fra vi har modtaget din returnering. Hvis du har sendt et produkt retur til os, er du ansvarlig for alle forsendelsesomkostninger i forbindelse med returneringen af produktet.

BETALINGSMETODE

Hos Alosbeauty kan du bestille dine varer online og betale med VisaDankort, VisaElectron, MasterCard, Maestro. Alle priser i Alosbeauty  – på web-adressen https://www.alosbeauty.dk/ – er inkl. Moms 25%

PRIVACY

Alosbeauty følger alle de relevante lovgivninger om privatlivets fred og databeskyttelse. Alosbeauty forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Alosbeauty vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredjepart, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Alosbeauty vil ikke sælge kundens navn, adresse, e-mailadresse, kreditkortoplysninger eller personlige data til nogen tredjepart uden kundens forudgående tilladelse.

EKSTRA INFORMATION OMKRING OMBYTNINGER, RETURNERINGER OG REFUNDERINGER

Hvis et produkt, du har købt fra Alosbeauty, kommer med en forsegling og du bryder denne forsegling, opgiver du din returret. Hvis produktet blev leveret uden en forsegling, kan du forsigtigt inspicere produktet, Du må ikke bruge produkterne og du skal være i stand til at returnere produkterne i samme stand, som de blev leveret til dig i.

Alosbeauty fralægger sig alt ansvar for håret, hvis håret bliver farvet eller glatte/føntørre med høj temperatur, da vi ikke kan garantere udfaldet lige meget hvilken metode eller metoder, der bliver brugt.

 

EKSTRA INFORMATION

Du har, som kunden, en forpligtelse til at læse og acceptere disse vilkår inden du foretager et køb.

S/M    Alosbeauty.dk

CVR: 39151227