Om os

Kort om Alosbeauty

 

På Alosbeauty finder du em smuk samling af vores parykker og hair extensions som passer til dine egne personlige krav. Hos os ligger vi stor fokus på kvalitet til lavere priser, det er vigtigt for os at holder vores kunder glæde og tilfredse med vores produkter.

Hvis du har et par minutter tilovers, vil jeg gerne fortælle dig historien bag vores butik. Sagen er, at der er alt for mange lækre ting som man gerne vil bruge penge på, men som oftest er for dyrt eller lavet af meget dårlig kvalitet. Derfor besluttede vi, at vi selv vil finde ud af, om vi kunne gøre luksus en smule billigere.

Vi startede med at overveje hvilket produkter der er allerdyreste indenfor skønhedsbranchen, og vi konkludere, at det måtte være hair extensions og parykker. Så vi kontaktede alle de producenter af hair extensions og parykker som vi kunne finde, og stillede dem en masse spørgsmål og bad om nogle prøver. Og det er altså sådan vi startede. Et par måneder efter følte vi at vi var klar til at præsentere vores sortiment, og vi håber du vil få glæde af den.

Glem ikke at læse instruktionerne nøje før du modtager dit køb. Selvom hair extensions og parykker er produceret af bedste kvalitet, vil ordentlig pleje og behandling sikre at det vil holder i lang tid. Selvføgeligt, hvis det er noget du er i tvivl om, eller du har nogle kommentarer, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan enten kontakte os direkte, eller skriv en E-mail til os på alosbeautyinfo@gmail.com

Tak for din tid og prøv vores luksuriøse hair extensions og parykker. -:)

// Alosbeauty